Čo dať do kočíka v zime?

Čo dať do kočíka v zime?

Merino podložka do kočíka

Skvelá vec na zimu do kočíka je merino podložka, ktorá zaistí teplo zo spodu kočíka. Podložka je obojstranná kedy z jednej strany je merino vlna a z druhej strany bio-bavlna. Podložka je univerzálna a možno použiť aj pre golfky. V merino podložke sú otvory pre pretiahnutie bezpečnostných pásov a navyše má na jednom konci malé otvory pre pretiahnutie povrázkov na priviazanie ku kočíku v sediacej polohe, aby sa vršok podložky neohýbal dieťaťu na hlavu.

merino-vlozka-do-kocarku-12150

Nepadajúca deka do kočíka

Nepremokavá nepadajúca deka, ktorá sa dá použiť ako nánožník je tiež veľmi praktickým pomocníkom. Nepadací deka pasuje do všetkých kočíkov - klasických aj do golfiek. Dohromady s merino vložkou do kočíka môže plnohodnotne nahradiť fusak. Nepadajúce deky vyrábame z rôznych materiálov, najobľúbenejší sú s merino vlnou. Možno ich využiť aj ako hracie deky, alebo piknikové deky.

merino-deka-cerna-12197

Fusaky do kočíka

Všetky naše fusaky do kočíka sú nepremokavé a majú odopínacie nánožníky, ktorými možno meniť dĺžku fusaku. Fusaky sú univerzálne a pasujú do všetkých kočíkov. Vyrábame fusaky s podšívkou z merino vlny, z bio-bavlny a ekonomickú verziu s podšívkou z fleece.

fusak-merino-svetle-sedy-12143_01

Rukávniky na kočík

Vyrábame rukávniky v celku na klasicke rukoväti kočíka aj rukavičky, ktoré možno použiť aj na oddelené rukoväti kočíka. Rukávniky sú v rovnakom zložení aj farbách ako fusaky a sú vhodné do sady k fusakum aj nepadajúcim dekám. Ruky máte v teple a suchu po celú zimu a odpadá starosť s nandaváním a zložením rukavíc.

rukavice-aqua-11696_01

Zateplená deka nielen do kočíka

Zateplené deky majú široké využitie, dajú sa použiť do kočíka, do autosedačky aj doma miesto perinky, alebo ako hracia deka. Vrchná strana deky je z fleece, spodná strana z bavlny a vo vnútri je zateplená antibakteriálnym dutým vláknom.

zateplena-deka-smetanova-koala-12136