Vrátenie tovaru

Vrátenie tovaru

Pokiaľ Vám zakúpený tovar nevyhovuje, môžete nám ho do 14 dní vrátiť. Spôsob použitia tovaru musí zodpovedať vyskúšaniu v kamennej predajni. To znamená: vyskúšam - nevyhovuje - vraciam. Tovar teda nesmie byť opakovane používaný, alebo vypraný potom sa už nejedná o nový tovar, ale o second-hand.

Vrátený tovar je potrebné dobre zabaliť a priložiť vyplnený formulár odstupenie-od-zmluvy a poslať na našu adresu:

Kaarsgaren s.r.o.
V Olšinách 38
10000 Praha 10
Česká republika

tel.: +420605238449
e-mail: detskedeky@kaarsgaren.cz

Odporúčame balíček zaslať prostredníctvom Packeta. V pobočke Packety, kde je aj podacie miesto, nahlásite kód: 94351375, oni balík polepia a doručia nám ho, nič na Packete neplatíte. Pri využití tejto služby Vám vrátime peniaze iba za tovar, pri poslaní balíčka na vlastné náklady Vám vrátime peniaze za tovar aj za dopravu. Packeta pobočky neruší, ale stále rozširuje a vrátené balíky nám doručuje bez problémov. Pokiaľ sa rozhodnete poslať balík inou službou ako Packeta, zadajte prosím k adrese aj náš telefón a e-mail a pošlite nám číslo balíka, aby sme predišli problémom pri doručení.

 

 

Reklamácia tovaru

Tovar má záruku 24 mesiacov, reklamáciu možno uplatniť do 24 mesiacov od prevzatia tovaru. Reklamovať tovar by mal zákazník okamžite po zistení chyby. Reklamovať môžete na týchto kontaktoch:

Kaarsgaren s.r.o.
V Olšinách 38
10000 Praha 10
Česká republika

tel.: +420605238449
e-mail: detskedeky@kaarsgaren.cz

Ak tovar reklamujete, nemusíte ho vracať v pôvodnom obale. Reklamovaný tovar zašlite na našu adresu uvedenú vyššie. V závislosti od charakteru vady máte ako kupujúci nárok na výmenu tovaru za nový, odstránenie vady, zľavu z kúpnej ceny, alebo môžete od zmluvy odstúpiť. Reklamácia musí byť vybavená do 30 dní. Ak sa tak nestane, máte právo od zmluvy odstúpiť, alebo si zvoliť iný spôsob riešenia reklamácie podľa svojho výberu. Viac v obchodných podmienkach.

Formulár pre reklamáciu je na stiahnutie tu: reklamacia

 

Výmena tovaru

Pokiaľ vyberiete nesprávnu veľkosť či farbu, môžeme vám tovar vymeniť. Formulár na výmenu tovaru: vymena-tovaru